Arrestatie na schietincident Wandelbos in Tilburg

Normal aanhouding

De politie heeft donderdag 6 augustus 2020 omstreeks 20.05 uur in een woning in de wijk Wandelbos naar aanleiding van een schietincident een 30-jarige Tilburger aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 19.20 uur een melding dat er op een parkeerplaats bij een supermarkt aan de Umberstraat geschoten werd. Er gingen direct diverse eenheden ter plaatse. Volgens de melder waren meerdere personen bij het incident betrokken. Ook zou er een auto weggereden zijn. Later werd doorgegeven dat de schutter zou zijn weggerend in de richting van de Lage Witsiebaan.

Aanhouding

Na onderzoek werd in een woning in de wijk Wandelbos een 30-jarige Tilburger op de verdenking van betrokkenheid bij het incident aangehouden. De recherche kwam middels een bloedspoor bij dit adres uit. De verdachte had een verwonding aan zijn linkerhand die in het ziekenhuis is onderzocht.  Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. De recherche onderzoekt de toedracht.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:09

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief