Getuigen gezocht van schietincident Tilburg

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De politie zoekt getuigen van een schietincident dat donderdag 3 december plaatsvond. Een man liep als vervolg van dit incident een verwonding op, hij is zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan. Een rechercheteam onderzoekt onder andere waar het incident heeft plaatsgevonden en spreekt graag met mensen die mogelijk meer informatie hebben.

De politie ontving donderdag 3 december rond 14:45 uur een melding dat een man een schotwond zou hebben opgelopen. Volgens dit slachtoffer zou er een conflict hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Westertorenlaan in Tilburg. Politiemensen startten gisteren direct hun onderzoek. Er is onder andere een buurtonderzoek gehouden en een explosieve hond heeft gezocht naar munitie. Uit dat onderzoek zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen waaruit blijkt dat het schietincident inderdaad in de omgeving van de Westertorenlaan heeft plaatsgevonden. De politie wil meer weten over dit mogelijke schietincident.

Getuigen gezocht

Er is nog geen verdachte aangehouden. De aanleiding van het schietincident is nog onderwerp van onderzoek. De politie komt graag in contact met getuigen die iets gezien hebben, dan wel meer informatie hebben over wat zich donderdagmiddag tussen 14:00 en 15:00 uur in de omgeving van de Westertorenlaan heeft afgespeeld. Deel eventuele informatie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:32

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief