Harddrugs en wapens gevonden in woning in Tilburg

Normal 4037569091 459b91903b o

Tilburg - Naar aanleiding van een vermoedelijke drugsdeal is bij een doorzoeking van een woning op dinsdag 21 januari 2020 een grote hoeveelheid drugs en wapens aangetroffen. Twee personen zijn aangehouden.

Een agent vermoedde rond 10.30 uur dat er een drugsdeal plaats zou vinden in de Predikherenlaan, volgde een verdacht voertuig en hield de auto staande. Bij controle van het rijbewijs van de bestuurder zag de agent dat hij iets in zijn hand had. De man werd gevorderd om te laten zien wat hij had, maar deed dit niet. De agent heeft de 36-jarige bestuurder uit Tilburg daarop aangehouden. Bij doorzoeking van de auto zijn diverse gripzakjes met drugs aangetroffen. Nadat de verdachte overgebracht is naar het politiecellencomplex en daar gefouilleerd werd, werden nog meer verdovende middelen aangetroffen. De 60-jarige passagier is ook aangehouden.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:55

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief