Politie onderzoekt steekincident Marlestraat Tilburg

Normal mouw nieuwe uniform politie

Een 53-jarige Tilburger en een 22-jarige Tilburgse zijn donderdagavond 8 oktober 2020 rond 22.20 uur gewond geraakt na een steekincident in een woning in de Marlestraat. De politie kon kort na het incident op de Burgemeester Letschertweg een verdachte aanhouden. Deze man, een 24-jarige inwoner van Tilburg, is een bekende van de slachtoffers. De politie onderzoekt wat zich precies in de woning heeft afgespeeld.

Bij de gemeenschappelijk meldkamer kwam donderdagavond omstreeks 22.20 uur een melding binnen over een steekincident in een woning in de Marlestraat. Politie en ambulance rukten direct uit. Ook de traumaheli kwam ter plaatse om hulp te verlenen aan het mannelijke slachtoffer. Hij is uiteindelijk per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ook het vrouwelijke slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. 

De politie kon al snel, binnen een kwartier, een verdachte aanhouden. Deze man, een 24-jarige Tilburger en een bekende van de slachtoffers, is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet. 

De politie zet het onderzoek voort en hoopt meer duidelijkheid te krijgen over wat er zich in de woning heeft afgespeeld.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:11

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief