72-jarige Tilburgse thuis overvallen aan de Djatistraat

Normal politie

Een 72-jarige bewoonster aan de Djatistraat is donderdagavond overvallen. Twee daders drongen de woning binnen en bedreigden haar met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Ook werd ze tijdens het tumult mishandeld. De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs naar de daders gezocht.

De politie kreeg omstreeks 23.55 uur een melding dat er een overval had plaats gevonden op een woning aan de Djatistraat. De bewoonster vertelde dat twee daders de woning via de achterzijde waren binnen gedrongen. Een van de daders bedreigde haar met een vuurwapen. Ook werd ze door een van hen geslagen. De overvallers hebben onder meer een portemonnee met pasjes buitgemaakt.

Signalement

Het zou gaan om twee daders.

Dader 1 is donkergetint, begin 20 en tussen de 1.70 en 1.75 meter lang. Hij had donker naar achteren gekamd haar.

Dader 2 is ook begin 20, tussen de 1.65 en 1.70 meter lang. Hij heeft kroeshaar.

Getuigenoproep

Heeft u gisterenavond of vannacht iets gezien in de omgeving van de Djatistraat of beschikt u over relevante camerabeelden? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt met de politie bellen via 0900 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000

 

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
00:56

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief