Groep ruziezoekers mishandelt 47-jarige Tilburger

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Een 47-jarige man uit Tilburg is op vrijdagavond 5 april ernstig gewond geraakt na een gewelddadige aanval door een groep van ongeveer tien personen. De groep, die duidelijk op zoek was naar ruzie, sloeg de man in elkaar, waardoor hij met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Incident op de Heuvelring

Het incident vond plaats op de Heuvelring in Tilburg. Getuigen zagen een kleine grijze auto aankomen, die nabij het bushokje voor de bioscoop werd geparkeerd. Even later voegden meer mannen zich bij de groep uit de auto, waardoor de groep uitgroeide tot ongeveer 10 tot 12 personen.

Aanval

Rond 22.45 uur werd de 47-jarige Tilburger slachtoffer van de groep. Hij werd zo ernstig mishandeld dat hij roerloos en bloedend op de grond bleef liggen. Na de aanval splitste de groep zich op, een deel vertrok richting 013 en het andere deel in de richting van het Pieter Vreedeplein.

Hulpdiensten

EHBO’ers kwamen snel ter plaatse, maar hadden moeite om het slachtoffer bij bewustzijn te krijgen. De man is uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij onder meer behandeld moest worden aan ernstige verwondingen in zijn gezicht.

Oproep aan getuigen

De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van het incident. Ze vragen iedereen die informatie heeft over de gebeurtenis zich te melden.