Man aangehouden voor bedreiging in de wijk Korvel

Normal zijkant politieauto met logo
Afbeelding: Politie

Tilburg - De politie heeft woensdag 6 november 2019 omstreeks 19.30 uur in een woning in de wijk Korvel een 30-jarige Poolse man aangehouden. Hij zou een 19-jarige landgenoot in een andere woning in de wijk bedreigd hebben met een mes.

Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat met vrienden in zijn woning een biertje dronk. Rond 19.00 uur werd er aangebeld. Er stond een oude bekende voor de deur die direct een keukenmes tegen de keel van aangever drukte. Daarbij riep hij dat zijn auto bekrast was en dat hij hen de volgende keer dood zou maken. Kennelijk verdenkt hij aangever en diens vrienden van dat vandalisme. Het slachtoffer ontkent daar iets vanaf te weten. Vervolgens is de dader er vandoor gegaan. Hij is kort daarna door de politie in zijn woning aangehouden. In de keuken werd een mes aangetroffen en in beslag genomen dat mogelijk gebruikt is bij de bedreiging.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:36

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief