Man aangehouden na beroving telefoon van meisje (9) Broerestraat in Tilburg

Normal aanhouding boeien001

Een 9-jarig meisje werd maandagavond 5 oktober in de omgeving van de Broerestraat beroofd van haar telefoon. De dader fietste langs het wandelende meisje, griste haar telefoon uit haar handen en fietste weg. Maar wat hij niet wist, is dat hij werd 'gevolgd'.

Het meisje liep samen met een vriendinnetje rond 19.30 uur naar huis toen de dader toesloeg. Hevig overstuur kwam het meisje thuis. Zij vertelde haar moeder wat haar zojuist was overkomen. Direct werd door haar moeder de applicatie geactiveerd, waarmee je je telefoon op afstand kunt volgen. De politie werd ingeschakeld en de locatie werd continu ‘live’ aan de agenten doorgegeven. Op het Rubensplein zag de politie een verdachte die aan het signalement voldeed. Volgens de applicatie was de gestolen telefoon ook op deze locatie. De 47-jarige man uit Tilburg werd hierop aangehouden. Hij had de telefoon van het meisje bij zich. De man werd overgebracht naar het politiebureau. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
05:09

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief