Man aangehouden voor drugshandel in Tilburg

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Agenten hebben donderdagochtend 20 oktober op de Leonard van Vechelstraat een 26-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt er van verdachte drugs te verhandelen.

Surveillerende agenten betrapten de man terwijl hij in zijn auto, met een jong kind op de achterbank, drugs had verkocht aan een 46-jarige Tilburger. Deze verklaarde dat hij drugs van de verdachte had gekocht en overhandigde een aantal zakjes met daarin vermoedelijk cocaïne. De verdachte is daarop aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen. Ook is zijn auto in beslag genomen voor verder onderzoek. Op het politiebureau bleek de verdachte nog enkele zakjes met vermoedelijk cocaïne op zak te hebben. Ook namen agenten rond de 300 euro aan contant geld van hem in beslag. De politie heeft ook een zorgmelding gedaan omdat er een 1-jarig kind bij de drugsdeal aanwezig was.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
05:24

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief