Aanhouding na melding geluidsoverlast Zandberg in Tilburg

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Een 56-jarige vrouw is donderdagmorgen in haar woning in de wijk Zandberg aangehouden omdat ze zicht verzette tegen de inbeslagname van een radio met box. De politie besloot hier toe over te gaan na meldingen van geluidsoverlast en de eigen constatering daarvan.

Agenten kregen donderdag 22 oktober jl omstreeks 09.15 uur de melding om vanwege geluidsoverlast te gaan naar een adres in de wijk Zandberg. Het is voor de politie een bekend adres vanwege eerdere meldingen. De dienders hoorden voor de woning dat de radio heel hard stond. Ze belden aan en zagen dat de bewoonster achter de voordeur stond maar ondanks aandringen niet open deed. Hierna trachtten de agenten, die een machtiging tot binnentreden, bijhadden,  de deur open te flipperen maar dat lukte niet omdat de vrouw aan de achterkant daaraan trok. Hierna is de voordeur met een breekijzer open gewrikt. De vrouw probeerde al schreeuwend de weg te versperren en pakte daarbij nog een van de agenten vast. Ze werd aangehouden en verhoord. Ook is contact gelegd met hulpverlening.  

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:32

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief