Arrestatieteam politie houdt verdachte van schietpartij aan in zijn woning

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Tilburg - Een speciaal arrestatieteam (AT) van de politie heeft vanmorgen om 09.50 uur een man aangehouden die er van wordt verdacht in zijn woning een persoon te hebben neergeschoten. Het slachtoffer van die schietpartij meldde zich kort na 06.30 uur met een schotwond in het ziekenhuis en ook hij is als verdachte aanhouden.

Rond 06.30 kreeg de politie een melding dat er schoten werden gehoord in de Gregoriusstraat in Tilburg. Direct gingen politiemensen ter plaatse, maar in de straat bleek alles rustig te zijn. Op datzelfde moment meldde zich een slachtoffer van een schietpartij in het ziekenhuis. Deze was aanspreekbaar en verklaarde dat hij in een woning aan de Gregoriusstraat in Tilburg onenigheid met de bewoner had gekregen, waarna deze het vuur op hem opende. Gezien de gevaar zetting werd er voor de aanhouding van de verdachte een AT opgeroepen. Die vielen rond 09.50 uur de woning van de verdachte binnen en hielden hem aan. Over de reden en exacte toedracht van de schietpartij is nog veel onduidelijkheid. Een rechercheteam doet nader onderzoek.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:36

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief