Belastingdienst opent nieuw steunpunt in stadswinkel Tilburg

5 maanden geleden gepubliceerd

Inwoners uit de regio Tilburg kunnen vanaf nu met al hun vragen over belastingen, toeslagen en betalingen terecht bij het nieuwe steunpunt van de Belastingdienst. Dit steunpunt is gevestigd in de stadswinkel Tilburg. De opening van het nieuwe steunpunt werd verricht door Marjon van der Maat, afdelingshoofd afdeling Dienstverlening van de gemeente Tilburg, en Bjorn Meijer, unitdirecteur Dienstverlening van de Belastingdienst.

Persoonlijke hulp voor belastingzaken

Het nieuwe steunpunt heeft de ambitie om een plek te zijn waar mensen terecht kunnen voor persoonlijke hulp bij belastingzaken. “Mensen vinden het prettig om extra hulp te krijgen voor vragen over belastingzaken. Dus maak daarvoor een afspraak bij dit nieuwe Tilburgse steunpunt. Onze medewerkers nemen rustig de tijd om alle vragen te beantwoorden. We kunnen op korte termijn al veel mensen helpen met hun jaarlijkse belastingaangifte, gewoon van mens tot mens in een persoonlijk gesprek.” zo stelt Bjorn Meijer.

Samenwerking onder één dak

Het nieuwe steunpunt is een aanvulling op de huidige service in de stadswinkel. “Het steunpunt van de Belastingdienst is een goede aanvulling op de huidige service in onze stadswinkel. Hoewel je veel informatie ook online kunt vinden, is het soms prettiger om persoonlijk gezien en geholpen te worden. Daarom verwelkomen we de Belastingdienst graag in onze stadswinkel. Zo werken we samen vanuit de ‘één loket-gedachte’ om een zo toegankelijk mogelijke overheid voor onze inwoners te zijn.” aldus Marjon van der Maat.

Openingstijden

Het steunpunt van de Belastingdienst in de stadswinkel van de gemeente Tilburg is vanaf 27 februari iedere dinsdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Inwoners kunnen gratis een afspraak maken bij het steunpunt van de Belastingdienst.