Man tijdens beroving in elkaar geslagen

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

De politie doet onderzoek naar een straatroof aan de Berglandweg. Daar is dinsdag 18 februari een 42-jarige Tilburger beroofd en mishandeld.

De man stond rond 17.15 uur bij een bushalte aan die Berglandweg werd hij aangesproken door een man. Die hem vervolgens mishandelde en beroofde van het geld dat hij op zak had. Vervolgens verdween de dader te voet in de richting van het Elisabeth Ziekenhuis. Het slachtoffer belde direct 112, maar die wist de dader niet te traceren.

Signalement

Van de dader is een signalement bekend: het gaat om een blanke man, ongeveer 1.85 meter lang, gezet postuur, kort zwart haar. Hij droeg een zwarte lange jas tot over de heup, capuchon, rode joggingbroek en blauwe rugzak.

 

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Weet u meer? Neem dan contact op met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Of vul een tipformulier in.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:27

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief