Bestuurder in gestolen auto crasht tegen boom in Korte Tuinstraat

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Een uit de Langestraat gestolen auto crashte maandagavond 3 augustus rond 18u30 in de Korte Tuinstraat tegen een boom.

Een 37-jarige postbezorger uit Dongen liet zijn auto rond 18u30 even op de Langestraat onbeheerd achter met de sleutels nog in het contactslot. Hij was binnen enkele tellen terug, maar zag dat een vreemde man achter het stuur zat. De postbezorger probeerde de man tegen te houden, maar die reed weg en raakte daarbij het slachtoffer. Hij raakte licht gewond. Een politieman was snel op de plaats van het incident en nam in een politiewagen de gedupeerde mee op zoek naar de gestolen auto. Op de Korte Tuinstraat vonden ze de gestolen auto leeg terug. Het voertuig is meegenomen voor sporenonderzoek.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen van deze gewelddadige diefstal. Zij kunnen bellen via 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Je blijft anoniem als je informatie deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:02

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief