Camerabeelden van verdachten zware mishandeling Berkel-Enschot

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De politie heeft in het onderzoek naar de zware mishandeling van vrijdag 14 augustus op de Spoordijk camerabeelden van de verdachten gevonden. De jongens krijgen dit weekend de tijd om zich te melden anders worden de beelden online gezet.

Op vrijdag 14 augustus 2020 tussen 19.30 uur en 20.00 uur zijn twee 15-jarige jongens mishandeld op de Spoordijk. Eén van de slachtoffers liep daarbij ernstige verwondingen op aan zijn gezicht. De politie startte een onderzoek. Er was al eerder een oproep gedaan voor getuigen en enkele mensen hebben ons gebeld. De rechercheurs vonden camerabeelden waar de verdachten herkenbaar op staan. De officier van justitie heeft nu beslist dat de drie jongens dit weekend de tijd krijt om zich te melden bij het politiebureau aan de Brucknerlaan in Tilburg. Komen ze niet dan worden volgende week de camerabeelden online gezet.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
20:27

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief