Coronaboetes na geluidsoverlast horecapand Piusstraat in Tilburg

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm007
Afbeelding: Politie

Na meldingen van geluidsoverlast hebben agenten vannacht opgetreden bij een horecapand aan de Piusstraat. De aanwezigen hebben een coronaboete gekregen.

Bij de meldkamer kwamen rond 23.40 uur meldingen binnen van geluidsoverlast vanuit een pand aan de Piusstraat. Een politie-eenheid is ter plaatse gegaan maar hoorde niets en er leek niet aanwezig te zijn. Nadat  omstreeks 02.50 uur wederom overlastmeldingen werden gedaan, zijn agenten opnieuw naar het pand gegaan. Op dat moment was er duidelijk harde muziek te horen. Agenten zijn het pand binnengegaan en troffen daar een elftal aanwezigen aan. Meerdere personen gebruikten lachgas en de coronaregels werden niet in acht genomen. Alle bezoekers hebben een coronaboete gekregen. De gemeente had vergunning op dit horecapand al recent ingetrokken. Politie heeft de gemeente geïnformeerd over de overlastmeldingen en handhaving van vannacht.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
05:17

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief