Dief gestolen auto aangehouden

Normal 30737258233 5a0daa370f o

Tilburg - Enkele weken nadat een auto is gestolen in de President Steijnstraat in Tilburg, wordt deze teruggevonden in de Elzenhof. De verdachte weet echter te vluchten met het voertuig, maar wordt zaterdag 16 november alsnog aangehouden.

Zaterdag 20 oktober maakt een 38-jarige Tilburger melding dat zijn huurauto is gestolen, waarna op maandag 22 oktober de auto wordt gevonden door agenten. Zij zien de gestolen auto op de Elzenhof geparkeerd staan. Om meer informatie te krijgen doen zij een buurtonderzoek. Tijdens dat onderzoek wordt het gestolen voertuig gestart en wil de bestuurder wegrijden. Nadat agenten de bestuurder tot stoppen manen, maar ook diverse keren geprobeerd hebben het portier open te trekken, weet de bestuurder toch weg te rijden in de gestolen auto. Hij raakt hierbij ook nog de takelwagen die ter plaatse is gekomen om het gestolen voertuig veilig te stellen.

Zaterdag 16 november rond 17.30 uur gaan agenten wederom naar de Elzenhof. Een van de agenten herkent de bestuurder direct en houdt de 22-jarige Tilburger aan voor de autodiefstal. De man maakt gebruik van een fiets, die later ook gestolen blijkt te zijn. De man heeft ook diverse inbrekerswerktuigen bij zich, deze zijn inbeslaggenomen. De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:30

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief