Drie aanhoudingen na mishandeling in Tilburg

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Tilburg - Aan de Lovensekanaaldijk vond maandag 25 november rond 09:00 uur een mishandeling plaats. Een jongen is daar door drie Tilburgers meerdere keren geslagen en getrapt. De drie verdachten zijn aangehouden.

De politie ontving gisteren een melding dat een jongen was mishandeld door drie leeftijdgenoten. Hij is meerdere keren geslagen, viel op de grond en werd vervolgens een aantal keer getrapt. Verschillende omstanders fietsten voorbij, anderen stopten en keken enkel. Een persoon bekommerde zich om het slachtoffer en vroeg wat gaande was. Het slachtoffer pakte hierop direct zijn fiets en vertrok richting huis. Daar belde hij de politie.

Doordat slachtoffer en verdachten schoolgenoten zijn, hield de politie twee van de drie verdachten (13 & 15) gisteren binnen korte aan. De derde verdachte (16) is vanochtend aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:04

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief