Drie arrestaties na beroving in tilburg

Normal aanhouding
Afbeelding: Politie

De politie heeft afgelopen nacht drie jongemannen uit Tilburg (18,18 en 19 jaar) op de Diepenstraat aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij een beroving waarbij gedreigd zou zijn met een mes.

De politie kreeg omstreeks 01.40 uur meerdere meldingen binnen over een vechtpartij in de Diepenstraat. Ter plaatse bleek echter dat het om een beroving ging waarbij de melder mishandeld en bedreigd was met een mes. De daders verplaatsten zich volgens het slachtoffer op een scooter. Hij moest zijn telefoon afgeven.  Hij kende de daders niet. Ook vier andere omstanders deden aangifte van een poging tot beroving. Uiteindelijk werden drie verdachten aangehouden. De mobiele telefoon van de melder werd in nabijheid van het drietal; aangetroffen. De recherche stelt een nader onderzoek in naar het incident en het aandeel daarin van de aangehouden verdachten.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:52

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief