Drie inbrekers woensdagnacht op heterdaad aangehouden in Tilburg

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Tilburg - Agenten hebben woensdagnacht 22 april 2020 een aantal inbrekers op heterdaad aangehouden. Zij worden verdacht van een inbraak bij een bedrijf aan de Doctor Deelenlaan.

Rond 04.45 uur krijgt de politie een melding van een inbraakalarm bij het bedrijf. Binnen enkele minuten zijn zij ter plaatse en zien ze drie personen die willen vluchten op de fiets. Een persoon heeft een inbrekerswerktuig vast.

De agent probeert met zijn dienstvoertuig om de mannen te blokkeren, eentje valt van zijn fiets en rent te voet weg. Een tweede eenheid gaat achter de vluchtende verdachte aan. Zij weten de 36-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aan te houden. Ondertussen kan tijdens een korte achtervolging de tweede verdachte, een 48-jarige man uit de gemeente Westland, aangehouden worden. De derde verdachte, een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, verstopte zich in de bosjes, maar wordt ook aangehouden. De drie verdachten zijn meegenomen naar het politiecellencomplex.

De hondengeleider is samen met zijn diensthond ter plaatse gekomen om de omgeving af te zoeken op mogelijke inbrekerswerktuigen. Dankzij de hond zijn er diverse goederen in beslaggenomen.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:52

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief