Drie personen in Tilburg aangehouden na burenruzie

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Drie personen zijn zaterdagavond na een burenconflict op het Rooseveltplein aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Twee vrouwen raakten hierbij gewond en zijn naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Agenten ontvingen rond 23.15 uur de melding van een conflict tussen buurtbewoners op het Rooseveltplein. Er zou een vechtpartij zijn waarbij meerdere personen met voorwerpen geslagen werden. Ter plekke hebben de agenten twee mannen (van 43 jaar uit Tilburg en 47 jaar uit Baarle-Nassau) en een 41-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden. Ook is een honkbalknuppel in beslag genomen. Het drietal zit vast voor verder onderzoek naar hun betrokkenheid bij het geweldsincident. Uit het eerste onderzoek van de politie blijkt dat het gaat om een al langslepend burenconflict. Het politieonderzoek richt zich op de rol van alle betrokken partijen in dit conflict. 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:25

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief