Drugsafval dumpingen in Tilburg

Normal 1920px dutch police car vw transporter
Afbeelding: Wikimedia

Tilburg - Op twee locaties in Tilburg is afgelopen weekend drugsafval gedumpt. De nacht van vrijdag op zaterdag aan de Zwartvenseweg, een nacht later aan de Bieslookweg. In beide gevallen ging het om een combinatie van dozen en jerrycans. De brandweer verrichtte op beide plekken metingen. Het afval is daarna op deskundige wijze opgeruimd. De politie vermoedt dat de dumpingen met elkaar verband houden.

Zwartvenseweg

Zaterdagmorgen werd rond 09.00 uur een afvaldumping gemeld op de Zwartvenseweg in Tilburg. Het bleek te gaan om een groot aantal dozen en blauwe vaten. Er hing een sterke chemische lucht. Er is een buurtonderzoek ingesteld. Daaruit bleek dat het afval na vrijdagavond 22.00 uur gestort moet zijn.

Bieslookweg

Zondagmorgen werd rond 11.30 uur opnieuw een afvaldumping gemeld. In het plantsoen tegenover de begraafplaats aan de Bieslookweg in Tilburg werden opnieuw kartonnen dozen en diverse jerrycans aangetroffen. Ook hier hing een chemische lucht.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:26

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief