Man van fiets getrapt, getuigen gezocht

Normal getuigenoproep voor social media
Afbeelding: Politie

Tilburg - Donderdagmiddag 10 oktober is een 40-jarige man beroofd van zijn telefoon toen hij van zijn fiets werd getrapt door twee jongen mannen op een scooter. De politie is op zoek naar getuigen.

De man fietste rond 15.30 uur door de Albertus Magnusstraat toen hij naar huis reed. Naast hem kwam een rode scooter rijden met daarop twee mannen. De passagier van het voertuig gaf de man een duw waardoor hij ten val kwam. Hierdoor viel zijn telefoon uit zijn broekzak. Een van de mannen pakte de telefoon waarna zij wegreden in de richting van de Wandelboslaan.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar twee mannen in de leeftijd van 20 en 40 jaar met beide een donkere huidskleur. De bestuurder van de brommer had een stevig postuur en droeg een lange broek en stoffen instapschoenen met een puntige neus. De passagier was +/- 1.65m met kort kroezig haar. Hij droeg een zwarte broek, felgeel shirt en een donkere leren jas. Hij had een normaal postuur, donkere ogen en een grote neus. Opvallend was dat hij aan zijn rechterpols veel gouden armbanden droeg.

De mannen reden op een scooter. Het gaat om een rode scooter met een blauw kenteken, zonder windscherm.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:20

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief