Geluidsoverlast loopt uit op arrestatie ter zake belediging en bedreiging in Oisterwijk

Normal aanhouding

De politie heeft zondag 20 december 2020 omstreeks 04.00 uur na een melding van geluidsoverlast, een 48-jarige man in zijn woning aangehouden ter zake belediging en bedreiging van een ambtenaar in functie. Hij had een agent gedreigd op diens gezicht te slaan. De verdachte was dronken.

Agenten gingen vannacht bij een flatwoning poolshoogte nemen vanwege een melding van geluidsoverlast. Ter plaatse kwam inderdaad harde muziek vanuit de woning. Uiteindelijk deed de bewoner open. Hij vierde met kennelijk twee andere mannen een feestje en was zichtbaar onder invloed van alcohol. Hij was niet voor rede vatbaar en beledigde de agenten. Nadat hij ook nog een bedreiging richting een van de dienders uitte, was de maat vol en volgde zijn aanhouding. Aan het bureau blies hij 820 ugl. Ook zijn bij de insluitingsfouillering nog twee gripzakjes cocaïne aangetroffen.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
01:54

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief