Gestolen kleding waait uit kofferbak na ramkraak in Berkel-Enschot

Normal aangepastpolitieauto

Na een ramkraak op een kledingzaak in Berkel-Enschot werd een groot deel van de gestolen kleding op straat terug gevonden. Een getuige had gezien dat de daders er met een geopende kofferbak vandoor gingen en daarbij een deel van hun buit verloren. In verschillende straten tussen Berkel-Enschot en Tilburg Noord werd kleding aangetroffen.

Kort na half een kreeg de politie een melding van een bedrijfsinbraak bij een kledingzaak aan het Koningsoord in Berkel-Enschot. Aanrijdende naar die inbraak zagen agenten al diverse kledingstukken op hun route liggen. Dat kledingspoor werd gevolgd, maar leidde niet tot de aanhouding van de verdachten. Ter plaatse bleek dat een auto de voorruit van de kledingzaak had geramd. Een getuige had vervolgens gezien dat die auto er met een geopende kofferbal vandoor ging. De politie doet onderzoek naar de ramkraak.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
05:36

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief