Getuigen gezocht van straatroof in Tilburg

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

Op vrijdag 13 november wordt een man rond 17:30 uur beroofd ter hoogte van de Vlashoflaan en het Schumannpad. De twee daders zijn in het bezit van een mes en eisen verschillende goederen van het slachtoffer. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer is rond 17:30 uur zijn hond aan het uitlaten. Hij loopt ter hoogte van de Vlashoflaan en het Schumannpad wanneer plots twee jongens tevoorschijn komen. Het tweetal is in het bezit van één mes en eist direct goederen van de man. Het slachtoffer voelt zich bedreigd en staat uit angst verschillende goederen aan het duo af. Met de goederen in hun bezit vluchten de twee daders via het Schumannpad richting de begraafplaats en de Zellerstraat.

Signalement

De twee daders waren tussen de 16 en de 20 jaar. Ze waren zwart gekleed en droegen een hoodie met capuchon. Een van hen was ongeveer 1.80 meter lang, had een dun postuur en een blanke huidskleur. De ander was ongeveer 1.70 meter lang, had een gezet postuur en een licht getinte huidskleur.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt deze straatroof en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoeksteam? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:25

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief