Man gewond nadat hij dief probeert tegen te houden

Normal politie
Afbeelding: Shirley de Jong

Een medewerker van een isolatiebedrijf raakte woensdagmiddag 19 februari gewond nadat hij probeerde om een dief tegen te houden. Was u getuige? Geef uw informatie dan door aan de politie. De politie doet verder onderzoek in deze zaak.

Rond 15.00 uur bemerkte de medewerker dat er gereedschap uit de bedrijfsbus die aan de Groenewoudstraat werd weggenomen. Hij zag de verdachte het gereedschap in een auto leggen. De medewerker is voor de auto gaan staan om zo te voorkomen dat de dader er met de buit vandoor ging. Hij greep zich vast aan het portier en werd door de snelheid waarmee de auto reed op het dak van de auto geslingerd. Na zo’n 150 meter is het slachtoffer van de auto gevallen. Hij liep hierbij verwondingen op en is naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling.  Hij heeft aangifte gedaan. De politie doet verder onderzoek. Bent u getuige geweest van het incident? Laat het ons weten. Dit kan via telefoon 0900-8844 of via een tipformulier.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
05:53

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief