Gewonde man aangetroffen in auto langs A58

Normal politie

Tilburg - De politie ontving zaterdagavond 21 december meerdere meldingen over een Belgische auto die langs de A58, ter hoogte van Tilburg, in de berm zou staan. De politie trof in het voertuig een gewonde man aan. Omdat de toedracht van zijn verwondingen onduidelijk zijn, is de bestuurder aangehouden. De politie zoekt getuigen.

Die avond kwamen er rond 22.15 uur meerdere meldingen binnen over de auto, waarbij een man gevaarlijk langs de weg zou lopen. Toen de politie arriveerde, trof zij de desbetreffende man aan. Ook trof zij in de auto een gewonde man aan. Deze 59-jarige Belg werd vanwege zijn verwondingen direct overgebracht naar het ziekenhuis. De man die langs de weg liep, bleek de bestuurder. Omdat de verwondingen van het slachtoffer niet duiden op een verkeersongeval, en de bestuurder geen duidelijke verklaring kon geven, werd de 25-jarige Belg aangehouden vanwege zijn mogelijke betrokkenheid.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:02

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief