Greep in kassa en overval in zelfde supermarkt in Tilburg

Normal politie

Tilburg - Een supermarkt aan het Kreverplein is zondag 9 februari 2020 aan het eind van de middag overvallen. Twee mannen met een vuurwapen bedreigden een caissière. Ze hebben een nog onbekend geldbedrag meegenomen. Zaterdagavond werd in dezelfde winkel door twee daders tijdens het afrekenen een greep in de kassa gedaan. Ook hierbij werd contant geld buit gemaakt. De recherche onderzoekt of er een verband is tussen beide zaken en bekijkt camerabeelden.

De politie kreeg zondagavond om 17.48 uur een melding dat een supermarkt aan het Kreverplein werd overvallen. Ter plaatse bleek dat twee mannen, die hun gezicht bedekt hadden, de winkel waren binnen gekomen. Ze hadden een vuurwapen en liepen direct naar de enige geopende kassa. De caissière moest de kassalade openmaken. De overvallers zijn vervolgens met een onbekend geldbedrag gevlucht, mogelijk in de richting van de van Kalmthoutlaan. De politie heeft direct met diverse eenheden in de omgeving tevergeefs naar de daders gezocht.

Signalementen overvallers

Dader 1: Hij droeg een donkerblauwe jas met een capuchon. Hij heeft een tenger postuur en is circa 1.75 meter lang, 17 a 20 jaar.

Dader 2: Hij was circa 1.65 meter lang. Hij is circa 16 -20 jaar. Hij droeg een grijze jas met capuchon waarover in het midden een oranje streep liep en een blauwe spijkerbroek.

Greep in de kassa

Zaterdagavond kwamen rond 19.50 uur twee jongens met capuchons op de winkel binnen. Zij waren kort daarvoor ook al in de zaak geweest. Ze hadden wat gekocht en dit gewoon afgerekend. Een van de daders was blank, de ander licht getint. De tweede keer rekende een van hen opnieuw wat af. Terwijl de kassa open stond deed de ander een greep daarin. Ze zijn daarna gevlucht en mogelijk weggereden in een grijze Audi A6 station.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
01:11

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief