Man met handelshoeveelheid harddrugs aangehouden Ringbaan-Oost in Tilburg

Normal aanhouding handboeien 2
Afbeelding: Politie

Agenten controleerden in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 oktober op de Ringbaan-Oost een 26-jarige automobilist uit Tilburg. Zowel in zijn kleding als in zijn auto werden meerdere zakjes met harddrugs aangetroffen. De man zit vast voor verder onderzoek.

De automobilist werd rond 02.30 uur aan door de agenten gecontroleerd. Toen de agenten van de man in zijn kleding mochten kijken, troffen zij een aantal zakjes met wit poeder aan. Ook in de auto werden er zogenaamde gripzakjes aangetroffen, waarin wit poeder zat. In totaal zijn er tientallen zakjes in beslag genomen. Het poeder werd later op het politiebureau getest. Het bleek te gaan om cocaïne. Gezien de hoeveelheid, is het vermoeden dat de verdachte in harddrugs handelde. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Waar vind ik informatie over de straffen voor het bezit van of handel in drugs?

Drugs zijn illegaal. De overheid treedt streng op tegen het illegaal gebruiken en de illegale handel in softdrugs en tegen het gebruik van en handel in harddrugs. De rijksoverheid biedt informatie over straffen rond handel en bezit van drugs. Kijk voor meer informatie over boetes in de Boetebase van het Openbaar Ministerie.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
01:47

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief