Hennep gevonden in woning Tilburg

Normal hennep
Afbeelding: Politie

Agenten deden woensdag 6 januari onderzoek nadat zij melding kregen van een sterke henneplucht vanuit een woning aan de Staringhof. In de woning troffen zij ruim 4 kilogram hennep en diverse goederen aan. De bewoner is aangehouden.

Na de melding van de henneplucht  zijn agenten naar de woning gegaan en hebben de woning met toestemming van de Rechter-commissaris doorzocht.  Agenten troffen naast de ruim 4 kilogram hennep ook goederen aan om de drugs te wegen en te verpakken. Verder lag er contant geld in de woning. Het vermoeden is dat de verdachte handelt in drugs. Alle goederen inclusief een personenauto zijn in beslag genomen. De woning was al eerder door de gemeente gesloten vanwege het aantreffen van drugs. Ook nu is de gemeente op de hoogte gebracht en wordt de woning waarschijnlijk weer gesloten. De 36-jarige bewoner zit vast voor verder onderzoek.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:34

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief