Man in Hilvarenbeek voor zijn woning mishandeld

Normal aangepastpolitieauto

Hilvarenbeek - Een man is zondagmiddag voor zijn woning mishandeld door twee mannen die hem vermoedelijk wilden beroven. Zonder buit zijn ze vertrokken. Wie weet hier iets van?

Op zondag 10 mei 2020 om 16.50 uur kwam de paniekmelding binnen bij het operationeel centrum. In de Gildelaan zou een poging beroving geweest zijn door twee mannen. De mannen waren al weg. In die straat troffen agenten de aangever die flinke verwondingen had in zijn gezicht. Er is eerst een afspraak gemaakt met een huisarts om deze verwondingen te laten bekijken. De man heeft een korte aangifte gedaan. Op het moment dat hij thuis kwam werd hij belaagd door de twee mannen. Ze eisten geld van hem maar dat had hij niet. Hij werd geslagen, ook toen hij nog op de grond lag. Toen het slachtoffer begon te gillen en zijn huisgenoot naar buiten kwam verdwenen de twee. Het slachtoffer is na de aangifte naar de dokter gegaan.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:31

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief