Illegale gokkelder ontruimd in Rijen

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De politie ontruimde donderdag 15 oktober een professioneel ingerichte gokkelder aan het Landkaartje in Rijen. In de kelder troffen agenten gokkasten, pokertafels, stoelen en duizenden euro’s contant geld aan. Alles is in beslag genomen en de politie is in samenwerking met de kansspelautoriteit een onderzoek gestart.

Agenten controleerden donderdag 15 oktober, naar aanleiding van verschillende overlast meldingen, een woning aan het Landkaartje in Rijen. Tijdens de controle werd een professioneel ingerichte gokkelder onder de woning aangetroffen. De kelder was onder andere voorzien van professionele pokertafels, gokkasten en eet- drinkwaren. Tevens trof de politie ook duizenden euro’s contant geld aan en was er sprake van diefstal van stroom. De politie is in samenwerking met de kansspelautoriteit een onderzoek gestart naar de strafbare feiten. De bewoner van het pand moet zich bij de politie komen verantwoorden.

Melden

Ervaart u overlast of heeft u het vermoeden dat u getuige bent van een verdachte situatie? Meld het. De aanpak van overlast is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van gemeente, politie, hulpverleningsinstanties en woningcorporaties. Maar ook u als burger kunt iets doen door bijvoorbeeld overlast te melden. Een melding maakt u zowel via telefoonnummer 0900-8844 als aan de balie van een politiebureau. Natuurlijk kunt u ook een melding maken via de agent op straat en het politie meldformulier. Liever anoniem blijven? Gebruik dan Meld Misdaad Anoniem online

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:36

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief