Inbreker tijdens feest betrapt in woning

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Tilburg - Een 21-jarige Poolse man is woensdag 1 januari 2020 omstreeks 03.05 uur in een woning aan de Abraham Kuijperstraat door de politie aangehouden ter zake inbraak met geweld. Hij was de woning binnengedrongen tijdens een feest dat in de tuin werd gehouden. Nadat hij betrapt was, probeerde hij tevergeefs te ontkomen en sloeg daarbij de eigenaar van de woning in het gezicht.

De politie kreeg een melding dat in een woning aan de Abraham Kuijperstraat een inbreker werd vastgehouden. Ter plaatse bleek er een man de woning was binnengedrongen terwijl er in de tuin en Oud en Nieuw Feest gaande was. De eigenaar van de woning vertelde dat hij op het moment dat hij via de voordeur een gast uitliet geritsel hoorde vanaf de slaapkamer op de eerste verdieping. Hij liep de trap op en kwam op de overloop een onbekende man tegen. De inbreker rende naar beneden en sloeg de bewoner in zijn gezicht. Het lukt de aangever nog net om de dief vast te pakken. Samen met andere gasten kon hij de indringer onder controle houden totdat de politie arriveerde. De kasten op de eerste verdieping waren doorzocht. Er lijkt niets ontvreemd te zijn.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:02

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief