Inslagen in ruit van school Doctor Ahausstraat in Tilburg, getuigen gezocht

Normal aangepastpolitieauto

De politie hield donderdagochtend 10 december een onderzoek bij een school aan de Doctor Ahausstraat. In een ruit zaten meerdere inslagen. De politie zoekt getuigen. Heeft u in de periode van woensdagavond 9 december tot donderdagochtend 10 december iets verdachts gezien? Bel dan 0900 8844.

De politie ontving donderdagochtend rond 08:45 uur een melding dat medewerkers van een school, gelegen aan de Doctor Ahausstraat in Tilburg, meerder inslagen in een ruit hadden ontdekt. Verschillende politiemensen stelden direct ter plaatse een onderzoek in. Zo hebben onder andere de Forensische Opsporing en een explosieven hond in en rondom de school onderzoek gedaan. Mogelijk zijn de inslagen in de ruit door een vuurwapen veroorzaakt. Er wordt onderzocht of er opzettelijk op de school is gericht of dat er mogelijk een conflict, buiten op het terrein van de school, heeft plaatsgevonden.

Getuigenoproep

Heeft u gisterenavond of vannacht iets gezien of gehoord? Is u wellicht tussen 21:00 uur gisterenavond en 08:00 uur vanochtend iets verdachts opgevallen? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt met de politie bellen via 0900 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:43

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief