Man met mes aangehouden in uitgaanscentrum Tilburg

Normal aanhouding
Afbeelding: Politie

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum hebben zondag 8 maart 2020 omstreeks 04.40 uur op het Pieter Vreedeplein een 27-jarige Tilburger aangehouden ter zake wapenbezit. De stapper had een uitklapbaar mes bij zich. Ook werden nog stappers aangehouden voor bedreiging en het verstoren van de openbare orde. Verder werd nog een koptelefoondief betrapt.

Een van de horecadienders zag op het Pieter Vreedeplein een man lopen die een zilverkleurig voorwerp in zijn handen had. Bij nader onderzoek bleek het een uitklapbaar mes te zijn, In zijn binnenzak werd ook nog een klein zakmes aangetroffen. Hij werd aangehouden.

Bedreiging

Een 21-jarige man uit Nijmegen werd omstreeks 04.00 uur gearresteerd. Hij zou in een horecazaak een andere stapper geslagen hebben. Hij zou vervolgens gedreigd hebben iedereen dood te schieten waarbij hij zou beginnen met de beveiliger die hem vastpakte. Een eveneens 21-jarige man uit Nijmegen werd opgepakt ter zake het verstoren van de openbare orde.

Koptelefoom

Een 19-jarige Tilburger werd betrapt op het stelen van een koptelefoon uit een horecazaak. Er wordt hiervan proces-verbaal opgemaakt. De voorgaande nacht werden bij de silent disco bij dezelfde zaak ook al drie stappers hierop betrapt.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:03

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief