Onderzoek liquidatie Robert Sengers afgerond

Normal 19470431625 57374cab1a o

Esbeek/ Tilburg - In november 2018 heeft de politie opnieuw aandacht gevraagd voor een cold case, de liquidatie van Rob Sengers uit 2004. Onder meer het programma Opsporing Verzocht heeft het publiek om hulp gevraagd in deze heropende cold case. Naar aanleiding van deze uitzending zijn er verschillende tips binnen gekomen.

Op 4 december 2018 een verdachte aangehouden. Deze man zat op dat moment al vast omdat hij veroordeeld was voor een ander strafbaar feit. Deze man was al eerder in beeld in het onderzoek naar de dood van Sengers in 2004. Aanvullend onderzoek naar deze verdachte, het horen van enkele getuigen en nieuwe bevindingen van het NFI (Nationaal Forensisch Instituut) hebben de verdenking tegen deze verdachte gesterkt. De politie rondde onlangs het onderzoek af. De officier van justitie zal op basis van het bewijs in de zaak beoordelen of de verdachte kan worden vervolgd door het Openbaar Ministerie. In dat geval zal in 2020 de zaak voor de rechter worden gebracht.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:35

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief