Politie doet onderzoek naar mishandeling in lift flat

Normal politie

Tilburg - De politie doet onderzoek naar een incident waarbij een 24-jarige vrouw zaterdag 22 februari jl. door vier of vijf mannen in een lift zou zijn mishandeld. De ‘heren’ zongen volgens het slachtoffer een lied over het Coronavirus. Het slachtoffer, met Aziatische roots, zei daar wat van, waarna ze door hen zou zijn mishandeld.

De politie kreeg zaterdag aan het eind van de avond een melding dat een vrouw in de lift van een flat in de wijk de Reit mishandeld was. Agenten sprake ter plaatse met het geëmotioneerde en verwarde slachtoffer. Zij vertelde dat zij omstreeks 23.30 uur in de lift gestapt was om beneden post op te halen. Op een van de verdiepingen stapte een groep van vier a vijf mannen in de lift. Het groepje zou een lied gezongen hebben over het Corona virus. Het slachtoffer, zelf van Aziatische afkomst, zei daar wat van waarna een woordenwisseling ontstond. Hierbij zou een mes getoond zijn. Vervolgens is de vrouw kennelijk mishandeld. Zij had immers een zwelling op haar hoofd en twee krassen bij haar nek. Ook liep zij een hersenschudding op. Zaterdagavond kon zij echter nog niet vertellen wat er precies gebeurd was. Ze wist op dat moment ook niet of ze aangifte wilde doen. Agenten hebben wel al foto’s van het letsel genomen.

Onderzoek

Zondag zijn agenten bij het slachtoffer langs geweest, waarbij ze aangaf nog met familie te willen overleggen of ze aangifte deed. Vanmorgen heeft een agent contact gehad met haar waarbij zij vertelde dat ze aangifte doet ter zake (zware) mishandeling.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:56

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief