Politie doorzoekt woning en auto na meldingen drugshandel

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Tilburg - De politie heeft dinsdag 10 december 2019 met een drugshond een auto en een kamerwoning doorzocht aan de Veestraat. De bewoner werd aangehouden ter zake de Opiumwet nadat in zijn auto harddrugs waren aangetroffen. De politie ging tot actie over na klachten uit de buurt en een tip via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) dat door een kamerbewoner drugs gedeald worden. Buurtbewoners ervaren overlast door auto’s die met draaiende motor voor de deur staan. Vooral in het weekend is er veel aanloop.

In de auto van de verdachte werd een tasje met vijf gripzakjes cocaïne en onder de zonneklep twee zakjes met speed aangetroffen. In de woning lagen veel lege gripzakjes en drie weegschaaltjes met daarop een kleine hoeveelheid wit poeder vermoedelijk eveneens cocaïne. De verdachte had 725 euro aan contant geld bij zich. Hij ontkent te dealen. De in de auto aangetroffen drugs zijn naar eigen zeggen voor eigen gebruik. De politie heeft twee mobiele telefoons in beslag genomen die verder worden onderzocht.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
01:49

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief