Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Tilburg

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Tijdens de aanhouding van een 35-jarige Tilburger, loste de politie zondagavond 20 december een waarschuwingsschot. De man mocht in opdracht van de officier van justitie worden aangehouden vanwege een eerdere gepleegde vorm van ernstig huiselijk geweld.

De politie ontving rond 19.00 uur een melding van een ruzie op de Venusstraat. Hier zou de eerdergenoemde verdachte aanwezig zijn. Hij zou in het bezit zijn van een vuurwapen. Toen de agenten de verdachte in het vizier kregen rende hij weg. Direct riep een van de agenten dat hij moest blijven staan en aangehouden zou worden. Toen hij niet luisterde werd er een waarschuwingsschot gelost. Hierop gaf de verdachte zich over en werd hij in de handboeien gezet. Later werd op de vluchtroute van de verdachte een vuurwapen aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:29

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief