Politie onderzoekt beroving autokoper in Tilburg en zoekt getuigen

6 maanden geleden gepubliceerd

De politie in Tilburg is een onderzoek gestart naar de beroving van een autokoper. Het incident vond plaats op woensdagavond 4 oktober 2023 aan de Bachlaan. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie kunnen geven over dit geweldsincident.

Wat gebeurde er?

Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Polen, raakte gewond tijdens de beroving. Volgens het slachtoffer had hij via sociale media een auto te koop gezien en had hij contact opgenomen met de ‘verkoper’. Een afspraak was gemaakt om de auto te bekijken aan de Bachlaan. Toen hij daar aankwam, werd hij plotseling aangevallen door een aantal jonge mannen. Hij werd aangevallen met een mes en geslagen met een slagvoorwerp. Eén van de berovers wist de tas van de man te pakken te krijgen. De aanvallers vluchtten vervolgens te voet in de richting van de Schubertstraat. Het ging om mannen gekleed in donkere kleding met petjes op.

Oproep aan getuigen

De politie heeft een onderzoek ingesteld en voert een buurtonderzoek uit. Daarnaast wordt gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn van het incident. Heeft u beelden van het incident of van de wegrennende mannen? Was u getuige van de beroving? Zag u rond 18.40 uur een aantal jonge mannen hard wegrennen? Of heeft u iets anders verdachts gezien? Dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844 en te vermelden dat u belt over zaak 2023-254363.