Politie stelt onderzoek in naar diefstal met wapen in Tilburg

Normal aangepastpolitieauto

Tilburg - Nadat een 20-jarige man een afspraak heeft gemaakt op de Goirkekanaaldijk, worden onder bedreiging van een wapen zijn bezittingen meegenomen. De twee verdachten zijn weggevlucht. Dinsdagochtend zijn er 4 mannen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid.

Maandag 16 maart 2020 spreekt de Tilburger af met twee mannen voor de verkoop van lachgas. Rond 00.30 uur zien zij elkaar op de Goirke Kanaaldijk en doet het slachtoffer zijn auto open om te spullen te pakken.  Toen hij op keek, keek hij in de loop van een vuurwapengelijkend voorwerp. De mannen wilden de goederen hebben en eisten geld en sleutels.

De twee mannen zijn daarna weggelopen in onbekende richting en diezelfde nacht niet meer aangetroffen door de politie.

Aanhoudingen

Dinsdagochtend 17 maart rond 07.30 uur hebben agenten een woning aan het Zuringhof doorzocht naar aanleiding van de gewapende diefstal. Hier troffen zij 4 mannen aan. Ook lag er een vuurwapen in de woning. De verdachten zijn allen aangehouden. Het onderzoek is hiermee nog niet ten einde, er wordt nog nader onderzoek gedaan naar meer betrokkenen.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:06

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief