Politie verstoort drugsdeal en neemt 89 zakjes Cocaïne en Heroïne in beslag in Tilburg

Normal handboeien op politieauto
Afbeelding: Politie

Tijdens een gerichte actie tegen het dealen van drugs in de binnenstad van Tilburg zagen rechercheurs afgelopen nacht een op handen zijnde drugsdeal plaats vinden. Zij grepen in en troffen inderdaad dealer hoeveelheden drugs aan. Twee mannen werden aangehouden.

Zaterdag 12 december tegen 01.00 uur zag het team van onopvallende politieagenten twee, hen bekende drugsgebruikers lopen op de Trouwlaan in Tilburg. Zij besloten het tweetal onopvallend te volgen en toen het duo contact maakte met de bestuurder van een aldaar geparkeerde auto werd er ingegrepen. In de auto troffen de rechercheurs inderdaad dealerhoeveelheden drugs aan. In totaal werden er 75 gripzakjes met (vermoedelijk) Cocaïne en 14 zakjes met (vermoedelijk) Heroïne in beslaggenomen. De inzittenden van de auto, Twee Tilburgers van respectievelijk 25 en 28 jaar oud, werden aangehouden.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:34

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief