Politie zoekt getuigen van inbraak Rooseveltplein in Tilburg

Normal aangepastpolitieauto

Tilburg - De bewoner van een woning aan het Rooseveltplein in Tilburg schrok donderdag 25 juni toen rond 02:45 uur een inbreker zijn slaapkamer binnen kwam. Nadat de verdachte was gevlucht, bleek dat er meerdere elektronische apparaten waren buitgemaakt. De politie zoekt getuigen.

In de nacht van 25 juni werd rond 02:45 uur gemeld dat er was ingebroken in een woning aan het Rooseveltplein in Tilburg. De bewoner werd wakker doordat iemand zijn slaapkamer binnen kwam; ook hoorde hij onbekende stemmen beneden vanuit de woonkamer. De inbreker, een man die vermoedelijk zwart gekleed was en een tasje schuin om zijn lichaam droeg, vluchtte de woning uit toen hij de bewoner zag. Het slachtoffer rende achter de inbreker aan naar buiten en zag hem daar in een voertuig stappen. In de auto zaten meerdere personen, mogelijk waren ze eerder uit de woning gevlucht. Uit onderzoek is gebleken dat er verschillende elektronische apparaten zijn gestolen. De politie verricht vandaag een buurtonderzoek en bekijkt camerabeelden.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:31

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief