Politie zoekt getuigen van overval van supermarkt aan de Spoordijk in Tilburg

Normal aangepastpolitieauto

Tilburg - Aan de Spoordijk heeft maandag 3 februari een gewapende overval plaatsgevonden. Twee mannen drongen rond 19:45 uur een supermarkt binnen en eisten de inhoud van de kassa’s. Met hun buit zijn ze ter hoogte van het viaduct op één of twee fietsen gesprongen en gevlucht. De politie spreekt graag met mensen die hier meer van weten of getuigen waren.

Verschillende mensen waren gisterenavond boodschappen aan het doen toen twee mannen zich de winkel aan de Spoordijk binnendrongen. De twee snelden zich naar een kassa en eisten daar van een medewerker de inhoud van de geldlade. Een van de overvallers dreigde met een vuurwapen. Met de inhoud van de kassa zijn de daders naar buiten gerend richting het viaduct bij het kanaal. Daar zijn ze op één of twee fiets gesprongen en gevlucht in onbekende richting.

Signalement

Beide mannen waren zwart gekleed. Een van de daders droeg een zwarte capuchon met sjaal strak rond zijn gezicht, de ander een wit met zwart gezichtsmasker. Beide personen zijn ongeveer 1.75 lang en hebben slank tot normaal postuur.

Onderzoek

De recherche en de Forensische Opsporing zijn gisterenavond een onderzoek gestart. Ook vandaag gaat het onderzoek verder, zo wordt onder andere buurtonderzoek uitgevoerd.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:39

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief