Ruzie over huur mondt uit in drie aanhoudingen in Tilburg

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Een conflict over het verhuren van een woning is zondagmiddag uitgelopen op de aanhouding van drie mensen voor onder andere diefstal.

Op zondag 1 november 2020 om 17.30 uur werden verschillende surveillance eenheden naar de Mahlerstraat gestuurd door het Operationeel Centrum. Daar zou een man in zijn woning vastgehouden zijn en zijn huis zou leeggehaald worden. Hij was ondertussen vrij en had iemand op straat aangesproken. Die had de politie gebeld.

Conflict

De agenten troffen het slachtoffer die de agenten snel mee nam naar zijn woning. Daar waren drie mensen aan het verhuizen van de inboedel van een kamer. Toen bleek dat er een conflict was ontstaan tussen een huurder en verhuurder wat tot resultaat had gehad dat de verhuurder uit de kamer was gezet. Familie was te hulp geschoten om te verhuizen maar dat was uitgedraaid op een ruzie. Daarbij zou er sprake zijn geweest van mishandeling en diefstal van enkele persoonlijke spullen van de aangever. Het drietal, twee vrouwen en een man, is aangehouden. Aan het bureau zijn ze ingesloten en de recherche gaat de zaak onderzoeken.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:28

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief