Schoonmaker op spoor geduwd in Tilburg

Normal 19470431625 57374cab1a o

Tilburg - De politie heeft op het station een 23-jarige man uit Duiven aangehouden. Hij mishandelde twee beveiligers en duwde een schoonmaker op het spoor. De man wordt verdacht van poging doodslag/ moord.

Zaterdag 22 februari kreeg de politie kort voor middernacht een melding dat de man vanuit het niets twee beveiligers aanviel. Hij probeerde een van hen op het spoor te gooien. Ook deelde hij aan hen verschillende trappen en klappen uit. Een schoonmaker, die het zag gebeuren, besloot de beveiligers te helpen. Hij werd echter door de verdachte op het spoor gegooid. Vervolgens rende de man weg. Hij is in de hal van het station aangehouden door de politie. De beveiligers en de schoonmaker hebben aangifte gedaan van mishandeling en poging doodslag/moord. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Hij bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
05:12

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief