Scooterdief aangehouden in Tilburg

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Tilburg - De politie hield woensdag 13 mei een 25-jarige Tilburger aan op verdenking van het stelen van meerdere scooters.

We ontvingen zaterdag 9 mei een melding dat meerdere scooters waren gestolen. Een man zou die ochtend twee scooters hebben ontvreemd in de wijk Zuiderpark. Dankzij bruikbare beelden kon de identiteit van de man worden achterhaald. Gisteren, woensdag 13 mei, zagen politiemensen rond 21:00 uur de man lopen over de Willem II straat. Toen ze bij hem in de buurt kwamen, rende hij er vandoor. De agenten zetten de achtervolging in. Een van hen kon dankzij een fiets van een omstander de achtervolging voort zetten richting de Willem II-passage. Daar raakte de man even uit het oog van de politie, maar niet voor lang. Ze zagen dat hij zich schuilhield achter een hek. Toen de verdachte doorhad dat hij was betrapt, wilde hij er opnieuw vandoor gaan. De politiemensen wisten dit te voorkomen door pepperspray te gebruiken. De man is aangehouden en zit vast. In en rondom de woning van de verdachte zijn verschillende scooteronderdelen gevonden. Tevens werd ook een scooter aangetroffen. Zowel de onderdelen als de scooter stonden geregisterd als gestolen en zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:09

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief