Snelheidscontrole leidt tot drugsvangst in Tilburg

Normal aangepastpolitieauto

Tilburg - Wat begon met een snelheidsovertreding kwam een 17 jarige Tilburger duur te staan. Hij bleek namelijk in het bezit te zijn van Harddrugs en materialen die er op duidde dat hij ook in drugs handelde. De jongeman werd aangehouden.

De verdachte kwam in beeld toen hij vrijdagavond laat een snelheidscontrole passeerde en te hard reed. Bij de controle van zijn identiteit kon hij geen identiteitsbewijs tonen, waarna de agenten hem fouilleerde. Daarbij vonden zij een dusdanige hoeveelheid harddrugs dat het vermoede ontstond dat de Tilburger m,ogelijk in drugs handelde.  In zijn woning vond de politie inderdaad verpakkingsmateriaal voor drugs en hoeveelheden contant geld. Ook een identiteitsbewijs werd gevonden waaruit bleek dat de Tilburger niet in het bezit was van een rijbewijs. Hij werd aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten in de cel. Bij de snelheidscontrole werden overigens 8 bekeuringen uitgedeeld voor te hard rijden.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:30

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief