Stoffelijk overschot in woning aangetroffen in Tilburg

Normal 4037569091 459b91903b o

Tilburg - In een woning aan de Hoefstraat heeft de politie donderdagmorgen een stoffelijk overschot aangetroffen. Er is mogelijk sprake van een misdrijf.

Op donderdag 19 maart 2020 kreeg het operationeel centrum een melding van een getuige dat er in een woning aan de Hoefstraat iemand op de grond lag. Hulpdiensten werden gewaarschuwd. De politie verbrak de woning en trof binnen een man aan. De hulpdiensten konden niets meer voor deze man betekenen omdat hij overleden was. Omdat de mogelijkheid bestond dat er spraken was van een misdrijf is de woning en de directe omgeving als plaats delict bestempeld en is er een onderzoek gestart. Tactische- en technische rechercheurs doen onderzoek naar de identiteit van de persoon en de omstandigheden van zijn overlijden. Dit gaat mogelijk enkele dagen duren.

Aanhouding

In de loop van de ochtend meldde zich een 37-jarige Tilburger aan het bureau. Hij is aangehouden als verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van de man in de woning. Dat wordt onderzocht. De verdachte is ingesloten.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:28

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief